Stefanović: Ništa što je Boban Stojanović rekao na N1 nema ni zrno istine

Vesti 21. sep 202216:098 komentara
Podeli:
NEBOJSA STEFANOVIC
Izvor: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ništa što je Boban Stojanović rekao na N1 nema ni zrno istine, izjavio je ministar odbrane Nebojša Stefanović reagujući na Stojanovićevo gostovanje u emisji N1 Studio Live u kojoj je izjavio da je Stefanović "optužen za ozbiljne zločine i može da dobije najvišu zatvorsku kaznu".

Stefanović je u pisanoj izjavi koju je u saopštenju prenelo Ministarstvo odbrane naveo da ne sme da prećuti kada, kako je naveo, dežurni „stručnjaci“ TV N1, „poput Bobana Stojanovića, sa lakoćom, bez ikakve argumentacije, a kamoli dokaza, meni prete zatvorom i najvišom kaznom“.

„Ništa što je Boban Stojanović rekao na N1 nema ni zrno istine, to ne kažem samo ja, to je stvarnost nebrojeno puta demantovala. Nažalost, oni u tome ne vide problem, zato što im je cilj samo jedan – što jače i što češće klevetati Srbiju, njenog predsednika i sve njegove saradnike. Njihov cilj je politički, a istina ih ne zanima“, ocenio je Stefanović.

Ministar je pritom izneo niz diskvalifikacija na račun TV N1, zamerajući joj što je „bez ikakve ograde i upozorenja“ u javnost emitovala, kako je naveo, „laži i optužbe koje su nebrojeno puta odbačene, uključujući i pred našim pravosudnim organima“.

Stojanović je to rekao danas u emisiji uživo, N1 Studio Live. Pogledajte emisiju:

Komentari

Vaš komentar