Stanari: Deo Banjice 15 sati bez vode, niko nas ništa nije obavestio

Vesti 14. jul 202219:20 6 komentara
voda, slavina, česma
Shutterstock

Redakciji N1 javili su se stanari Banjice, gde u pojedinim delovima nema vode skoro 15 sati, prema rečima jedne od stanarki. Takođe, tvrde da nisu bili obavešteni ni da će nestašice biti, ni do kada, niti im je obezbeđena cisterna sa vodom.

Povezane vesti

„Kažu da je pukla opet cev skoro na istom delu kao pre oko mesec dana kada nismo imali vode dva dana. Blokovi zgrada od Bulevara Oslobođenja broj 118 pa sve do 176 nemaju vode. Tada (pre oko mesec dana) kada su kopali za nekakav (novi) toplovod presekli su neku ogromnu vodovodnu cev – bukvalno je potopljeno bilo sve – nije bilo ni struje. Strašno je što nema cisterne. Tek od pre sat kad se pozove 0113606606 taster 1 i dobijate obaveštenje „, napisala je jedna od stanarki tog dela grada.

Podsećamo, jutros oko 6.40 pukla je vodovodna cev u Ulici kraljice Marije i velika količina vode izlila se na ulicu.  Zbog velike količine vode, saobraćaj je obustavljen od Ruzveltove do Starine Novaka. Nadležni se nadaju da će kvar u toj ulici biti popravljen do večeras.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare