SSP objavila snimak: SNS nastavlja da skuplja sigurne glasove po preduzećima

Vesti 03. okt. 202113:18 > 14:2042 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je građane da im dostave informacije o ucenama za skupljanje glasova u javnim preduzećima i garantovala da će nakon eventualne promene vlasti biti sprovedena istraga u svakom preduzeću.

„Svima koji su ovo radili garantujemo da će posle promene vlasti biti sprovedena istraga u svakom preduzeću, da će tada zaposleni svedočiti i da će svako ko je na ovaj način maltretirao ljude završiti u zatvoru“, navodi se u saopštenju SSP.

Oni su uz saopštenje objavili i kratak video snimak na kome se vidi osoba, za koju tvrde da je jedan od šefova u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ Tomo Puletić, koji od zaposlenih traži da popunjavaju spiskove sigurnih glasova.

Podsetili su i da su nedavno pokazali spiskove koji su napravljeni u Poštanskoj štedionici i za čiju je organizaciju odgovorna funkcionerka Srpske napredne stranke i zaposlena u Poštanskoj štedionici Nataša Marković.

SNS: Ucene patentirao Đilas

Beogradski odbor SNS je reagovao saopštenjem u kom se poručuje da narod neće SSP jer nemaju „ni program ni rezultate“.

„Po ko zna koji put Đilasove narikače kukaju i plaču jer ih narod neće, a tako je i sa današnjim saopštenjem, gde polazeći od sebe, govore kako neko ucenjuje za glasove“, saopštio je gradski odbor SNS, tvrdeći kako je poznato da su „ucene, pretnje i golu mržnju patentirali Đilas i njegovi poltroni“.

„A istina je, zapravo, da vas narod neće, da ne možete prikupiti potpise ni da vam se neko učlani u stranku, ni da glasa za vas“, poručili su iz beogradskog odbora SNS.

Komentari

Vaš komentar