SSP formirala pravni tim za pomoć građanima koji su se našli „na udaru režima“

Vesti 08. jul 202109:06 > 09:11 3 komentara
pravni tim ssp
SSP

Stranka slobode i pravde (SSP) u Beograd formirala je pravni tim koji će obezbediti pravnu pomoć, kako su naveli u saopštenju, "obespravljenim i zaboravljenim gradjanima koji su se našli na udaru režima". Na čelu tog pravnog tima je advokat Jasmina Belić.

Predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović pozvala je sve obespravljene gradjane koji su žrtve mobinga, političkog progona ili postupaka motivisanim političkim nepodobnošću da se jave pravnom timu SSP na telefon 063/8676-207 ili putem imejl adrese [email protected].

„Želimo da poručimo progonjenim i zlostavljanim gradjanima da nisu sami i da ćemo im pružiti svaku moguću podršku, kao što smo to činili i do sada, braneći prava učesnika gradjanskih demonstracija, braneći interese penzionera kojima su bespravno oduzimane penzije, braneći pravo ljudi na rad, slobodu govora“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju SSP je naglašeno da „zajedno možemo da pobedimo nepravde koje se svakodnevno dešavaju i napraviti društvo u kojem će se poštovati osnovna ljudska prava i slobode“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare