SSP: Bakarec ne vređa samo opoziciju, već i Vračarce koji su nam dali glas

Vesti 13. nov 202210:39 8 komentara
N1

Sramotno je da Nebojša Bakarec, SNS odbornik grada Beograda i poslanik u Skupštini Srbije na društvenim mrežama etiketira i poistovećuje članove opštinskog odbora Vračar Stranke slobode i pravde (SSP) i ostalih opozicionih stranaka na Vračaru sa pripadnicima organizovane kriminalne grupe, izjavila je potpredsednica Gradskog odbora SSP Beograd Ana Gođevac.

Gođevac je u pisanoj izjavi ocenila da Bakarec na taj način ne vređa samo opoziciju, već i 33 odsto građana Vračara koji su na prošlim izborima dali glas listi „Ujedinjeni za pobedu Beograda“.

Ta cifra na Vračaru je za SNS misaona imenica, dodala je Gođevac, prenosi SSP u saopštenju.

„Podsećamo da je kriminalna grupa, koja je sada uhapšena, harala Vračarom i Beogradom godinama i da je to neko tolerisao. SNS treba da proveri ko i zašto, pošto su sve bezbednosne strukture pod upravom ove stranke već deset godina“, poručila je potpredsednica GO SSP.

„Dokaz da ova izmišljotina i degutantna laž nema nikakvog smisla je da čak i članovi SNS ne lajkuju ovakve objave. Lajkuju je na primer Laura Smith, Dorothy Brenneman ili Liza Marquez. Izgleda da je za SNS i dalje razumno da kupuju lajkove za postove kojima okrivljuju građane koji se bore protiv rušenja spomenika, divlje gradnje ili uništavanja parkova. Užasan kriminal“, konstatovala je Gođevac.

Ona je ocenila i da je žalosno da, posle toliko godina bavljenja politikom, Bakarec ne razume da politika nije brutalno vređanje onih sa kojima se ne slaže, već kako je navela, put kojim građanima može da se omogući da žive bolje i bezbednije.

„SNS to nije uspeo. To se vidi na svakom koraku, a vređanje im neće pomoći“, zaključila je Gođevac.

Šta je rekao Bakarec?

Podsetimo, Bakarec je, reagujući na hapšenje organizovane kriminalne grupe „Vračarci“, na Tviteru napisao da se među uhapšenima nalazi „pola članova opštinskih odbora žutih, đikijevih i jeremijinih“, i da „nemaju više kvorum u odborima Vračar“.

Bakarec nije izneo nikakve dokaze za svoje tvrdnje, niti su one potvrđene od strane nadležnih organa.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare