Srpska lista potvrdila da je Milan Radoičić bio na barikadama na Kosovu

Vesti 03. avg 202215:00 36 komentara
N1

Srpska lista je potvrdila da je potpredsednik te stranke Milan Radoičić, kog traže kosovski organi vlasti, bio na barikadama na severu Kosova tokom poslednjih nemira.

Povezane vesti:

Ova stranka je reagovala na izjave kosovskog ministra unurtašnjih poslova Dželjalja Svečlje, za kog navode da je izrekao brojne laži o Radoičiću.

Kako navodi Srpska lista, Svečlja „ne sme da prizna da je svestan koliki autoritet Radoičić ima među Srbima, što se najbolje videlo u nedelju kada im se pridružio na protestima“.

„Svečlja gomilom laži o potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i uopšte Srpskoj listi, želi da ubedi i ohrabri sebe samog jer se uplašio srpske sloge i autoriteta potpredsednika Radoičića, ne shvatajući da što ga više napada to je podrška koju gospodim Radoičić ima među Srbima veća“, navodi se u objavi Srpske liste.

Svečlja je takođe rekao za tu stranku da je „politički obezvređena“.

Srpska lista ocenjuje da Svečlja „ne može da prizna da su Srbi na severu složniji nego ikad“.

„Jedino tačno što je rekao u svojoj izjave uplašeni ministar Svečlja je da Srpska lista ne sarađuje sa Vladom Aljbina Kurtija, jer ona radi protiv interesa srpskog naroda, kao i da je naš politički cilj obaranje sa vlasti Aljbina Kurtija, što je u interesu svih koji žele da žive u miru na ovim prostorima“, navodi se u objavi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare