Sindikat Sloga: Drskost i cinizam Ane Brnabić, ponižavanje sopstvenog naroda

Vesti 23. maj. 202216:3011 komentara
Podeli:
Izvor: sloga.org.rs

Izjava premijerke Ane Brnabić da Srbija može da pobedi krizu samo ako gradjani pokažu odgovornost, tako što će gasiti sijalice za sobom, uz opasku da nemaju osećaj koliko je struja u Srbiji jeftina, predstavlja vrhunac drskosti, beščašća, cinizma i ponižavanja sopstvenog naroda sa pozicije političke moći, ocenio je danas sindikat "Sloga".

Pročitajte još:

„Ako neko treba da snosi odgovornost, onda je to upravo Ana Brnabić koja od juna 2017. godine pokazuje punu nekompetentnost i nestručnost na mestu predsednice Vlade“, naveo je sindikat u saopštenju.

Ocenio je „da je Brnabić bila kompetentna i da je radila svoj posao, na vreme bi shvatila da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije ‘pečenjera kraj druma’ i verovatno ne bi bilo ni havarije u Obrenovcu zbog loženja blata umesto uglja i niza drugih afera koje su potresale energetski sektor“.

U saopštenju „Sloge“ je istaknuto da nema potreba da Brnabić podseća gradjane na gašenje sijalica prilikom izlaska iz prostorija, jer se „u Srbiji sijalice svakog dana gase i to na duže vreme“.

„Svake godine zbog partokratije, korupcije i siromaštva državu napusti skoro 100.000 ljudi u nadi za boljim životom, uz poznatu izreku ko izadje iz Srbije poslednji, nek ugasi svetlo za sobom“, naveo je sindikat.

Komentari

Vaš komentar