Šapić: Ujedinjenje sa SNS nije čista politička računica

Vesti 09. maj 202109:18109 komentara
Aleksandar Sapic Foto Beta Milan Obradovic
Izvor: Beta/Milan Obradović

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da ta stranka "nije menjala stavove" ujedinjenjem sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da se u toj odluci "nisu vodili čistom političkom računicom".

Povezane vesti

Šapić ja za RTS rekao da smatra da se ni SNS i Aleksandar Vučić nisu vodili „tom matematikom“ prilikom donošenja odluke o ujedinjenju sa SPAS-om, već da je u pitanju „prilika da se napravi nešto novo i kvalitetnije“.

On je na pitanje da li vidi sebe kao kandidata za gradonačelnika Beograda na sledećim izborima rekao da će „zauzeti svako mesto koje kvalitetom zaslužuje“ i da će „ako ima zdrave konkurencije svako zauzeti mesto koje mu pripada“.

SPAS će za lokalne izbore u Beogradu „pratiti okolnosti, i svi kandidati će biti najkvalitetniji“, rekao je Šapić, dok je za aktuelnog zamenika gradonačelnika i funkcionera SNS Gorana Vesića ponovio „da ga ne vidi u svom timu“.

Šapić je rekao da ne zna šta znači termin „lažna opozicija“, i dodao da je SPAS osvojio svoje mesto na izborima na Novom Beogradu, a da je nakon izbora sa SNS sklopljena koalicija na lokalu „na osnovu toga sto su se opšti politički stavovi poklopili“.

Komentari

Vaš komentar