Šapić: Poniženje da dolaze stranci da bismo međusobno razgovarali, ali prihvatam

Vesti 01. mar 202108:02 27 komentara
N1

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi međustranački dijalog o izbornim uslovima.

„Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi medjusobno razgovarali. To je sramota jednaka za sve nas. Ali, ako su oni neophodni, prihvatićemo ih, u nadi da nam više u budućnosti iz ovih razloga nikad neće biti potrebni već da ćemo se bez obzira na sve naše različitosti dozvati toliko u pamet i da ćemo sutra moći samostalno da razgovaramo“, rekao je Šapić za list Politika.

povezane vesti

Kako je rekao, da li će SPAS imati svog predsedničkog kandidata zavisi dosta od toga da li će na te izbore izlaziti sami ili zajedno sa nekim.

Na pitanje očekuje li da će posle redovnih beogradskih izbora biti novi gradonačelnik i da li će SPAS na beogradskim i eventualnim parlamentarnim izborima ići s nekim u koaliciji, on je rekao da je neophodno da se prvo kandiduje da bi bio gradonačelnik, „a onda posle i da dobije najveće poverenje građana“.

„To će bez podrške Srpske napredne stranke biti gotovo nemoguće. Što se izbora tiče, postoji više opcija u igri, a ako bude nešto što smatram da treba da podelim s javnošću, to ću tada i učiniti“, rekao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare