Šapić: Podržaću Vučića za predsednika „ukoliko se kandiduje“

Vesti 29. apr. 202109:16135 komentara
Podeli:
Aleksandar Šapić
Izvor: N1

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidaturu sadašnjeg predsednika i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

„Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacinalnom nivou u koaliciji, ukoliko predsednik Vučić bude odlučio da se kandiduje ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim“, rekao je Šapić.

Povezane vesti:

Šapić je juče učestvovao u međustranačkom dijalogu bez posredovanja evroparlamentaraca, a izjavio je da očekuje da učesnici, u roku od dva, tri meseca, izađu s predlozima onog što je dogovoreno i konkretnim rezultatima.

„Počeli smo o unapređenju izbornih uslova, na narednom sastanku ćemo konkretnije o tome“, rekao je danas Šapić za TV Prva, navodeći da je sastanak bio dobar.

Kako je naveo, misli da su „svi prisutni iznenađeni načinom na koji je tekao, čak smo konstatovali da kad nema kamera onda je atmosfera normalnija i ljudskija čak i među nama političarima“.

„Počelo je da se razgovara o unapređenju izbornih uslova i dogovor je da se na sledećem sastanku ide korak dalje, da se razgovara detaljnije. Bio je veoma konstruktivan sastanak“, rekao je Šapić.

Komentari

Vaš komentar