Šapić: Danas Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu

Vesti 19. sep 202113:20 182 komentara
N1/arhiva

Svedoci smo nastajanja jedne nove Srbije, vojno snažnije, ekonomski stabilne, geopolitički mudro pozicionirane, a ujedno nacionalno i identitetski osvešćene, a utemeljivač i tvorac te savremene Srbije i prvi ideolog je Aleksandar Vučić, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić.

On je na TV Prva istakao da Srbija prvi put ima predsednika koji je, osim što je predsednik njenih građana, i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i ocenio da je politika koju Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije, već celokupnog srpskog naroda.

„Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu“, ocenio je Šapić.

Govoreći o međustranačkom dijalogu i pregovorima dela opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, on je upitao kako su to od „ljudi zbog kojih će demokratija u Srbiji da procveta“, evroparlamentarci danas za opoziciju postali „Vučićevi plaćenici“.

„Jesu li sada evroparlamentarci dobri ili loši? Od simbola istine, demokratije i pravičnosti Tanja Fajon i Vladimir Bilčik došli su do toga da su sada nebitni i da ih je Vučić potkupio. Pitanje za taj deo opozicije je : Znate li tačno šta hoćete“, upitao je Šapić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare