Saobraćajna nesreća u Lađevcima, poginula članica ekipe emisije Kuća od srca

Vesti 16. apr. 202115:26 > 16:356 komentara
Podeli:
hitna pomoć
Izvor: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, poginula je jedna osoba, a, kako nezvanično prenosi Nova.rs, reč je o organizatorki emisije "Kuća od srca" J. M. (47).

Voditelj „Kuće od srca“ Žarko Lazić nije bio sa ostatkom ekipe kada se udes dogodio, dok je organizatorka, nakon što je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu, preminula, a vozač je dobro i u stabilnom stanju.

Lazić kaže da još uvek ne zna šta se dogodilo i da je uviđaj u toku.

Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“ prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije, u kojem se nalazio deo ekipe televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane puta.

Kako saznaje Nova.rs, organizatorku su spasioci morali da izvlače tako što su sekli automobil.

Od siline udarca, kamionet je odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Komentari

Vaš komentar