Ružić: Optužbe protiv Markovića „ružna tema“, nadležni da rade svoj posao

Vesti 21. apr. 202115:211 komentar
Podeli:
Izvor: Tanjug/Jadranka Ilić

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas povodom optužbi na račun Dragana Markovića Palme da "privatno, mentalno i psihološki" nije u poziciji da komentariše "jednu tako odurno ružnu temu i konstrukciju, gde se insinuira sve i svašta".

Povezane vesti:

Najvažnije je da nadležni organi urade svoj posao, rekao je Ružić o navodima da je Marković, lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Opštine Jagodina, podvodio maloletnice, kao i pominjanja u tom kontekstu lidera SPS Ivice Dačića i još jednog funkcionera te stranke.

„Postoje nadležni organi i mislim da je najvažnije da nadležni organi rade svoj posao, a dalji komentar ne bih davao, jer mislim da je ispod nivoa“, rekao je Ružić.

Dačić je negirao da je učestvovao na „tajnim žurkama“, i da su svi događaji u Jagodini na kojima je on bio bili javni. Dragan Marković negirao je sve optužbe i najavio tužbu.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Komentari

Vaš komentar