Rupe na ulicama u Nišu ukrašene cvećem i natpisom „SNS ofrlje“

Vesti 04. okt 202212:192 komentara
Niš - rupa na putu
Izvor: N1

Natpisi "SNS ofrlje" su sve češće vidljivi na niškim ulicama, pa je tako tokom noći osvanulo još nekoliko novih. Nezadovoljni građani su u pojedinim rupama zasadili i cveće, a nadležni su već krenuli u zatrpavanje istih, pišu "Južne vesti".

Mnoge Nišlije jutros su zatekle natpise kraj udarnih rupa u svojim ulicama, a sa takvim načinom razračunavanja sa nadležnima građani su počeli se još 2018. godine. Kako su rupe ponovo postale učestalije i ne prestaju da zadaju muku vozačima, nezadovoljni građani nastavili su sa akcijom.

Povezane vesti

Pored rupa sa natpisom vladajuće Srpske napredne stranke, neke su poslužile i kao prostor za cveće.

Takvo skretanje pažnje nadležnih i gradske vlasti ima efekta na rešavaje problema, javljaju čitaoci koji kažu da je već par rupa zatrpano.

U Ulici Boška Buhe kod pijace, rupa koja je obeležena „SNS“ natpisom, bager već zatrpava, a isto je na Vizantijskom bulevaru kod Rode, gde je za sada samo napunjena šljunkom, kaže čitalac Južnih vesti.

Pored tih lokacija, obeležene su i rupe u Ulici Nikole Koleta Rašića i Blagoja Parovića, dok je cveće posađeno u ulicama Nikole Kopernika i Pariske komune.

Takođe, ovo nije prvi put da se građani kreativno obračunavaju sa udarnim rupama po Nišu. Tako su niški gerilci u jednoj sadili cveće, u drugoj pecali ribu, a pravili su i proslave rođendana rupama, dok je za 5. oktobar najavljena još jedna takva akcija.

Komentari

Vaš komentar