Reditelj Goran Marković podržao Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata

Vesti 25. jan 202208:17 35 komentara
Dragan Mujan/Nova.rs

Reditelj Goran Marković podržao je izbor Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata ujedinjenog dela opozicije, saznaje dnevni list "Nova". Izbor kandidata je, podsećamo, i dalje u toku, i biće okončan do kraja ove nedelje.

Povezane vesti

“Lično bih ga rado podržao, jer sam čuo sve najbolje o njemu. Da je čovek obrazovan, da govori nekoliko jezika, da je širokih pogleda i da je na kraju krajeva vojnik, što nije bez značaja”, kaže Marković, prenosi „Nova.rs“.

Stranka slobode i pravde Dragana Đilasa proteklog vikenda donela je odluku da za predsedničkog kandidata predloži Zdravka Ponoša, dok je Miroslav Aleksić prvi izbor Narodne stranke Vuka Jeremića. Kako će se ova razmimoližanja završiti i da li će nedavno formirana koalicija opstati, trebalo bi da bude poznato do kraja nedelje.

Prema saznanjima Nove, predlog SSP da Ponoš izađe na crtu Aleksandru Vučiću podržava više uglednih nestranačkih ličnosti, među kojima je i čuveni reditelj. Do sada su potencijalnu kandidaturu Zdravka Ponoša, osim SSP, podržali Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare