Rebić o privođenju Hrkalović: Nemam pojma ništa o tome, na odmoru sam

Vesti 15. okt 202120:48 > 21:03 52 komentara
MUP Srbije

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a za sada nije poznato ko je izdao nalog za privođenje niti zbog čega je uhapšena pošto se nisu oglasili ni policija niti tužilaštvo. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je u kratkom telefonskom razgovoru da ne zna ništa o hapšenju i da je trenutno na odmoru.

„Nemam pojma ništa o tome, na odmoru sam”, rekao je Rebić i spustio slušalicu, javlja KRIK.

Povezane vesti

Kako saznajemo, Hrkalović je prvo saslušana u Sektoru za unutrašnju kontrolu MUP-a, a tokom večeri je u pratnji policije sprovedena u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu u Ustaničkoj ulici, gde će biti saslušana pred zamenikom tužioca za organizovani kriminal.

Provladini mediji prenose da je Hrkalović privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama, u Ulici kraljice Marije u Beogradu, početkom 2017. godine.“

Podsetimo, zbog sumnje da je ubio Miloševića tada je priveden Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, ali ga je Viši sud u maju 2018. godine oslobodio optužbi.

Belivuk se danas tereti da je vođa kriminalne grupe koja se tereti za različita krivična dela među kojima su teška ubistva, otmice, dilovanje droge i nedozvoljeno nošenje i promet oružja

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare