Razbijene još dve korona žurke u Beogradu

Vesti 27. feb. 202109:24 > 11:0329 komentara
Podeli:
Izvor: Shutterstock

Komunalna milicija i inspekcijski organi sinoć su sprečili još dve velike žurke u Beogradu, organizovanim uprkos važećim protivepidemiološkim merama, javili su mediji.

Prvi skup, organizovan je u improvizovanom klubu na Starom sajmištu, u kome je negde oko ponoći bilo oko 100 gostiju.

Komunalna milicija je, uz asistenciju policije, noćas oko 1.30, ispraznila klub i pisala novčane kazne svima prisutnima.

„Žurka je bila organizovana u improvizovanom prostoru, u hangaru. Organizator je fizičko lice, kom je određeno zadržavanje. Nakon što smo ispraznili hangar, svima prisutnima smo napisali kazne za nenošenje maske“, rekao je „Novostima“ načelnik Komunalne milicije Ivan Divac.

Turistička inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove Beograda je sinoć, tokom kontrole poštovanja radnog vremena, zatekla i 100 gostiju u restoranu koji posluje u okviru jednog hotela na teritoriji opštine Stari grad.

Vlasniku je napisan prekršajni nalog i naloženo je pražnjenje restorana, a u Sekretarijatu dodaju da će i u narednom periodu nastaviti sa svakodnevnim kontrolama poštovanja propisanih mera.

Na jučerašnjoj sednici Kriznog štaba donete su nove mere, pa je tokom dana vikenda zabranjen rad ugostiteljskih objekata posle 14 časova. To znači da će svi kafići, restorani, tržni centri, kladionice i teretane danas i sutra biti zatvoreni.

Komentari

Vaš komentar