Rašković Ivić čestitala Mileni Radulović na hrabrosti

Vesti 17. jan. 202116:065 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Potpredsednica Narodne stranke Sandra Rašković Ivić izjavila je da su pažljivo planirana i sistematski sprovođena silovanja polaznica glumačke škole Miroslava Mike Aleksića plod njegove bahatosti i karakterne izopačenosti, a nikako ludila.

„Ovaj čovek bi trebalo da bude egzemplarno kažnjen i bilo bi loše kada bi uspeo da se sakrije iza neke psihijatrijske dijagnoze“, rekla je Rašković Ivić.

POVEZANE VESTI:

Ona je navela da ovakvi slučajevi nisu usamljeni.

„Setimo se samo ‘holivudskog maga’ Harvija Vajnstina koji je ucenjivao glumice i silovao ih. Ovo je gore, jer je Aleksić kao učitelj ucenjivao i silovao maloletne devojke i devojčice“, rekla je.

Potpredsednica Narodne stranke je čestitala Mileni Radulović i ostalim devojkama na hrabrosti da kažu celu istinu i raskrinkaju Aleksićeva zločinjenja.

„Moja poruka ženama koje dožive silovanje i ucenjivanje jeste da to obelodane. Nemaju one čega da se stide. Onaj ko bi trebalo da se stidi i da bude kažnjen je počinilac“, rekla je Rašković Ivić.

Istakla je da je na društvu da pomogne ženama da njihovi iskazi budu saslušani s dužnom pažnjom i bez „glupih potpitanja“ koja od žrtve prave krivca i provokatora.

Komentari

Vaš komentar