Radovima na rekonstrukciji beogradskih ulica nikad kraja

Vesti 26. feb 202114:48 4 komentara
Beograd rekonstrukcija
Beoinfo

U toku su završni radovi na rekonstrukciji Ulice Milovana Milovanovića i raskrsnice te ulica i Balkanske, Admirala Geprata i Gavrila Principa, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović. Istovremeno je najavio nove radove na Vračaru, Dorćolu, oko Paliluske pijace.

On je naveo da je vrednost svih radova oko 92.500.000 dinara, a rekonstrukcija je obuhvatila površinu od 4.000 kvadratnih metara, navodi se u saopštenju Beoinfo.

Izvođači radova su grupa ponuđača čiji su predstavnici Invest gradnja, JKP Javno osvetljenje, JKP Beograd-put i JKP Zelenilo Beograd, a vršilac nadzora je Institut za puteve.

„Rekonstruisan prostor je prilagođen kretanju pešaka povećanjem površine za njihovo kretanje. Ceo prostor je oplemenjen novim uličnim mobilijarom, klupama za sedenje, a predviđena su i mesta za parkiranje bicikala“, istakao je Petrović.

On je najavio i radove na raskrsnici Birčaninove i Bulevara oslobođenja, zatim ugao Njegoševe i Maksima Gorkog, raskrsnice Mileševske ulice i Ulice cara Nikolaja, ugla Ulice Tadeuša Košćuška i Strahinjća bana, Ulica Marka Kraljevića, kao i prostor oko Palilulske pijace.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare