Lazović: U Beogradu najveća šansa za smenu vlasti, kroz više programskih kolona

Vesti 31. mar. 202109:00 > 09:019 komentara
Podeli:
Radomir Lazović
Izvor: N1

Aktivista inicijative "Ne davimo Beograd" Radomir Lazović izjavio je da u Beogradu postoji najveća šansa za da se "smeni kriminalna naprednjačka vlast", a da se do toga može doći kroz više programskih kolona opozicije.

„Do ovog cilja najefikasnije ćemo doći ukoliko građanima ponudimo više programskih kolona, tako da mogu da biraju i glasaju za ono u šta veruju, a ne da se usiljenim neprirodnim koalicijama ljudi guraju u apstinente“, kazao je Lazović za list Danas.

Istakao je da iako inicijativa nije za „neprincipijalne“ predizborne koalicije, ona vidi veliki prostor za saradnju s drugim opozicionim organizacijama na obezbeđivanju fer uslova, kontrole izbora, slobode medija i na „smeni režima“.

Komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „Ne davimo Beograd“ ima višestruko veću podršku građana u odnosu na Stranku slobode i pravde i druge, Lazović je rekao da su takve ocene Vučića uvek u službi „manipulacije i izazivanja sukoba među ljudima“.

„Ne davimo Beograd poštuje i uvažava sve organizacije i pojedince koji se bore da u Srbiji bude bolje, bez obzira da li se u svemu slažemo s njima. To važi i za one sa manjom ili većom podrškom od nas“, dodao je Lazović.

Komentari

Vaš komentar