Radojičić: Stariji građani najodgovorniji

Vesti 01. okt 202110:58 1 komentar
N1

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić čestitao je svim starijim sugrađanima Međunarodni dan starih istakavši da Geograd nastavlja da se brine o njima jer, zrelost jednog društva karakteriše odnos prema deci i starijima, a Beograd time može da se ponosi.

Nakon sastanka sa penzionerima u Starom gradu Radojičić je rekao da su penzioneri na toj opštini veoma aktivni i da je saradnja sa Gradom Beogradom na izuzetno visokom nivou, javlja Beoinfo.

„Aktivni smo na svih 17 gradskih opština, imamo 32 kluba za starije“, izjavio je gradonačelnik i dodao da je posredstvom Sekretarijata za socijalnu zaštitu odvojeno više od 642 miliona dinara za različite vrste pomoći penzionerima kako bi im život bio kvalitetniji i bolji.

Radojičić je podsetio da su u opštini Stari grad stariji veoma odgovorni i da je na ovoj opštini najveći procenat vakcinisanih sugrađana iznad 65 godina.

Gradonačelnik je pozvao mlađe da se vakcinišu, jer jedino tako možemo svi da pobedimo koronu i da se vratimo normalnom životu, poručio je.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare