Radnici Fijata dobili ponudu za sastanak s Vučićem u subotu u 9h

Ekonomija 22. jun 202217:38 > 19:57 52 komentara
FoNet/Marko Dragoslavić

Zoran Miljković, šef pregovaračkog tima Fijata, rekao da su dobili ponudu iz Vučićevog kabineta da ujutro u subotu u 9h izaberu delegaciju i da sednu direktno sa predsednikom da razgovaraju, i da dobiju pisane garancije kada sklope dogovor. Miljković i Saša Đorđević objavili su da će ići uskoro kod Vučićevog šefa kabineta kako bi dobili papir i garancije, a blokada do tada ostaje, javlja reporter N1.

„Dobili smo ponudu za sastanak u subotu u 9h… Ali da se mi sad povučemo momentalno“, rekao okupljenima. Na to su radnici Fijata reagovali negodujući, navodeći da su spremni da ostanu i dalje na Gazeli.

Miljković kaže za N1 da ih je Ivica Kojić, šef kabineta predsednika Srbije, kontaktirao a i da očekuju predstavnika kabineta Ane Brnabić da dođe da im se obrati, da to isto da potvrdi, nakon čega će, kako dodaje, odblokirati autoput.

Pročitajte još:

„Dobili smo pisane ganeracije šefa Vučićevog kabineta Ivice Kojića, razgovarali smo i dobili garancije da ćemo u subotu u 9h biti primljeni, ne možemo ranije jer predsednik ima obaveze. Duboko verujem da ćemo iznaći rešenje i da ćemo imati prvi put zaista ozbiljne i konstruktivne razgovore“, kaže Saša Đorđević, predstavnik sindikata.

Izvinjavamo se građanima Srbije i Beograda za ovo, morali smo jer smo saterani za zid, bilo je iznuđeno, kažu predstavnici radnika Fijata.

Sve o denašnjim dešavanjima pratite u našem blogu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare