Radivojević: Milionski poslovi od države, veze Malog i vlasnika Milenijum tima

Vesti 28. jan 202214:25 3 komentara

Kompanije u vlasništvu biznismena Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka, kao i najpoznatiji „Milenijum tim“, dobile su poslove od države tokom prethodne godine u vrednosti od 12 miliona evra, otkrio je KRIK.

Dvojica biznismena vlasnici su još petnaestak firmi u zemlji i regionu, a nedavno su privatizovali i Institut vodoprivrede „Jaroslav Černi“.

Povezano:

Njihovo poslovanje vezuje se za ministra finansija Sinišu Malog, a novinarka KRIK-a Jelena Radivojević kaže da je njegova veza sa njima očigledna, jer su veliki broj poslova dobijali i dok je bio gradonačelnik Beograda.

„Mi smo tu vezu potvrdili kada smo pre nekoliko godina otkrili da Predrag Mali, brat Siniše Malog, vozi automobil firme ove dvojice biznismena. I ono što je tu najproblematičnije, i zašto insistiramo na ovom odnosu i na ovim poslovima, je što je i tada Agencija za sprečavanje korupcije nekako izbegla da se bavi tim pitanjem, rekavši da nema poslova koje je Milenijum tim obavljao za Ministarstvo finansija dok je Siniša Mali tu ministar, iako nisu uopšte uzeli u razmatranje ono što im je dokumentovano“, navodi Radivojevićeva.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare