PSS: Puna podrška državnim organima u borbi protiv organizovanog kriminala

Vesti 04. feb 202115:12 0 komentara
N1

Policijski sindikat Srbije (PSS) saopštio je da daje punu podršku državnim organima Srbije u borbi protiv organizovanog kriminala i hapšenju onih koji su umešani u najteža krivična dela.

Hapšenje članova grupe Veljka Belivuka, koja je prema operativnim saznanjima jedna od najorganizovanijih kriminalnih organizacija na ovim prostorima, pravi je korak u pravcu da se srpsko društvo očisti od mafijaške hobotnice, ocenio je Policijski sindikat Srbije u saopštenju.

POVEZANE VESTI:

„Novo rukovodstvo MUP-a Srbije pokazalo je vrlo brzo da ima snage i volje da se obračuna sa mafijaškim grupama i u tome im članovi Policijskog sindikata daju punu podršku. Dilerima droge, ubicama, zlostavljačima nema mesta na ulicama srpskih gradova, te se nadamo da je ovo hapšenje samo početak jedne šire i snažnije borbe protiv kriminala koji je jedan od glavnim problema društva u Srbiji i time će se pokazati da li su jači policajci i građani Srbije ili mafijaši“, izjavio je Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Podsetimo, danas je uhapšeno 17 pripadnika kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja. Vulin je rekao i da se pripadnici te grupe sumnjiče za ubistvo, iznude, otmice i dilovanja drogom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!