PSG: Vučić da odgovori ko je ubio Staniku Gligorijević

Vesti 24. jul. 202120:4724 komentara
Podeli:
Izvor: Pokret slobodnih građana

Članovi Pokreta slobodnih građana okupili su se ispred zgrade televizije Pink, gde će večeras gostovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i pokazivati snimke mafijaških ubistava, i razvili transparent na kome piše “Ko je ubio Staniku Gligorijević”.

Došli smo da dočekamo Vučića, koji će večeras javnost zastrašivati novim monstruoznim fotografijama i snimcima, da ga pitamo da li je doneo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i da li će javnost konačno dobiti odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević, rekao je predsednik PSG Pavle Grbović.

Umesto toga, dodao je Grbović, on će večeras neuspešno pokušati da negira neraskidive veze vlasti sa klanom za čije stvaranje, rast i zaštitu je odgovorn režim na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

Sramota je da predsednik države prikazuje na televiziji fotografije odsečenih glava i delova tela i da se to proglašava edukativnim sadržajem, dok sakriva dokaze o krivici svog stranačkog kolege, pravdajući time da su suviše strašni za javnost, kazao je Grbović, sopštio je PSG.

On je istakao da Pokret slobodnih građana neće odustati od postavljanja tog pitanja sve dok porodica nastradale Stanike Gligorijević ne dobije pravdu.

Komentari

Vaš komentar