Problemi s vodosnabdevanjem u četiri beogradske opštine do nedelje

Vesti 28. okt 202207:28 0 komentara
voda, slavina, česma
Shutterstock

Beogradski vodovod najavio je da će zbog radova od petka uveče do nedelje, 30. oktobra ujutro probleme u vodosnabdevanju imati potrošači u pojedinim delovima Čukarice, Voždovca, Rakovice, Barajeva i Lazarevca.

Planirani su radovi na saniranju defekta na magistralnom cevovodu fabrike vode „Makiš“, a umanjen pritisak i prekidi u vodosnabdevanju planirani su od petka u 23.30 do nedelje u 6, preneo je Beoinfo.

Prekide ili umanjeni pritisak imaće naselja Resnik, Rupčine, Ostružnica, Pećani, Sremčica, Velika Moštanica, Leštane, Boleč, Tranšped, IKEA – komercijalna zona, Meljak i Nenadovac.

Bez vode će povremeno biti i stanovnici Baćevca, Plandišta, Glumčevog brda, Stare Lipovice, Srednjeg kraja, Stražarije, Karaule i Trebeža.

Od subote, 29. oktobra, u 6 ujutru do 30. oktobra, u 6 hitna sanacija uticaće i na vodosnabdevanje naselja Umka, Rušanj, Dražanovac, Barajevo, Baljevac, Vrbovno, Leskovac i Stepojevac.

Umanjen pritisak ili nestašicu vode osetiće i stanovnici naselja Prnjavor, Trešnja, Put za Malu Ivanču i Kragujevački put, od skretanja za Malu Ivanču do Prnjavora.

Obezbeđene su cisterne s vodom za piće i apelovano na potrošače da pripreme zalihu vode.

Stabilizacija u vodosnabdevanju svih potrošača se očekuje do nedelje u 6 sati, dodaje se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!