Prijavite se za N1 novinarsku radionicu

Vesti 14. jun 202215:32 > 15:35 0 komentara
N1

I ove godine N1 otvara vrata mladim ljudima željnim da upoznaju i savladaju veštine modernog novinarstva. Ukoliko ste student završnih godina novinarstva, završnih godina nekog od fakulteta društvenih nauka ili samo želite da naučite osnove novinarskog posla prijavite se za N1 Letnju radionicu. Konkurs je otvoren do 24. juna 2022.

Projekat je osmišljen kako bismo mladim i ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove rada na televiziji i digitalnim platformama.

Kao društveno odgovoran medij, N1 sa sedištem u Luksemburgu i produkcionim centrima u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, daje priliku polaznicima radionice da uz vrhunske TV profesionalce steknu osnovna znanja iz oblasti televizijskog i online novinarstva.

I ne samo to, neki od polaznika Letnje radionice prethodnih godina, danas su stalni članovi N1 tima i među najboljim mladim novinarima u državi.

Kome je namenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da se prijave za učešće u Letnjoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i novim medijima, da im putem predavanja i praktičnog rada približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati četiri nedelje, od 11. jula do 7. avgusta 2022, u N1 centru Beograd. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresovani da učite od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci:

Prijave i popunjen formular poslati na e-mail adresu [email protected] (subject: BEOGRAD), najkasnije do 24. juna 2022. godine. Prijave koje ne sadrže navedeni „subject“ neće biti razmatrane.

Preuzmite formular: Novinarska-skola-formular-SRB-2022

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!