Predsednici advokatskih komora negirali da su objavili čitulju Vladimiru Cvijanu

Vesti 23. mar 202115:48 > 15:50 7 komentara
Vladimir Cvijan
Screenshot/ Video

Predsednik Advokatske komore Srbije (AKS) Viktor Gostilјac i predsednik Advokatske komore Beograda Jugoslav Tintor, naveli su danas da se preko Tviter naloga pod nazivom "Nezavisna advokatska komora Srbije" u javnost "plasiraju falsifikovani dokumenti Advokatske komore Srbije".

povezane vesti

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da su na ovom nalogu „objavlјena dva faslifikata, navodna čitulјa Vladimiru Cvijanu sa tekstom ‘Praštaj što smo ćutali’, potpisana od strane Jugoslava Tintora i Viktora Gostilјca“, kao i „lažni i nepostojeći formular ‘Saopštenje za javnost AKS povodom napada na advokata’, koji je objavlјen kao dokument Komore sa pečatom i zaglavlјem AKS“.

Gostiljac i Tintor su „povodom ove lažne objave“ građanima preporučili krajnji oprez „u pogledu istinitosti objava na ovom Tviter nalogu i rezervu prema objavlјenim informacijama“.

„Verujući da će ovakvih neistinitih sadržaja na ovom nalogu biti na svakodnevnom nivou, pozivamo javnost da se o stavovima i dokumentima komora obaveštavaju putem zvaničnog sajta Advokatske komore Srbije i Advokatske komore Beograda, i Tviter naloga

Praštaj brate što su ćutali@VGostiljac @AKSrbije #advokati pic.twitter.com/uARbV1m0po

— Nezavisna advokatska komora Srbije (@NezavisnaAKS) March 22, 2021 "> @AKSrbije„, navodi se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare