Pratite LIVE uključenja iz virtualne prodavnice i upoznajte IQOS 3 DUO

Vesti 29. dec 202108:04 0 komentara
Promo/ Iqos

Svi korisnici IQOS-a i odrasli pušači iz udobnosti svog doma sada mogu da se upoznaju sa IQOS tehnologijom i naukom i da otkriju zašto je ovaj proizvod bolji izbor od nastavka pušenja cigareta za njih i ljude u njihovom okruženju, putem uživo uključenja agenata iz IQOS virtuelne prodavnice.

Svakoga dana agenti virtual store-a u prenosima uživo na IQOS sajtu predstavljaju revolucionarnu tehnologiju koja stoji iza ovog uređaja i odgovaraju na sva pitanja zainteresovanih korisnika ili punoletnih pušača koji tek razmatraju opciju prelaska na bolje alternative od nastavka pušenja cigareta. Međutim, važno je znati da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namenjen samo odraslim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

Posredstvom računara i mobilnih telefona, korisnici i odrasli pušači mogu da kroz potpuno personalizovano iskustvo postavljaju pitanja IQOS agentima i saznaju sve što ih zanima o naučno utemeljenim proizvodima bez duvanskog dima.

IQOS virtual store – vaš lični vodič kroz IQOS svet

Srbija je u februaru 2021. godine postala prvo tržište na kojem je Philip Morris International pokrenuo IQOS virtuelnu prodavnicu (IQOS Virtual store) kako bi svojim korisnicima pružio jedinstveno iskustvo u svakom trenutku, bez napuštanja doma.

U decemberu je to iskustvo dodatno unapređeno sa ovom novom uslugom za sve korisnike na sajtu: LIVE eventi sa IQOS Virtual store.

Promo/ Iqos

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!