Poslanik: Pretila mi je osoba koja je učestvovala u ubistvu novinara u Sjenici

Vesti 07. dec 202113:53 0 komentara
Stranka pravde i pomirenja

Poslanik poslaničke grupe Stranka pravde i pomirenja (SPP)-Ujedinjena seljačka stranka (USS) Jahja Fehratović izjavio je da mu je pretila osoba koja je učestvovala u likvidaciji novinara Edina Hamidovića u Sjenici pre nekoliko meseci.

„U četvrtak, 2. decembra 2021. godine, u ovom plenumu govorio sam na temu borbe protiv organizovanog kriminala. Odmah nakon toga dobio sam direktne, brutalne pretnje od vođa organizovanog kriminala, narko-kartela, pretnje po bezbednost mene i moje porodice“, rekao je Fehratović u Skupštini Srbije.

Povezane vesti

On je rekao da je to prijavio policiji u Novom Pazaru, koja je efikasno reagovala.

Fehratović je naveo da je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal odlučilo da u tom trenutku nema krivičnog dela i da osoba koja je pretila ne treba da bude privedena, odnosno sprečena u tome da to krivično delo i realizuje.

Fehratović je pročitao neke od pretnji koje su mu upućene.

„Sada sam izjavu dao u MUP i sve što sam napisao za ovog kera, odnosi se na mene, potvrdio sam. Prijavio me ološ koji bi slobodno da laje, a meni uskratio. Ne brinite se za vašu bezbednost fizičku, od Boga spasa nema. Ili hoće to kod mlada kera. E sada, ako je u godinama nema mu spasa“, naveo je Fehratović.

Prema njegovim rečima, osoba koja mu je pretila ima podršku korumpiranih delova policije i tužilaštva da vršlja i vrši teror nad građanima.

„Tražim od najznačajnijih osoba i organa u sistemu Republike Srbije da spreče to lice da uradi ono što je uradilo pre nekoliko meseci“, rekao je Ferhatović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!