Popović (SSP): Jedino je ispravno da se izbori u Beogradu ponove

Vesti 15. avg 202208:242 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Šefica odborničke grupe u Skupštini Beograda "Ujedinjeni" Mila Popović izjavila je da je jedino ispravno da se izbori u Beogradu ponove i navela da je vlast napravila "toliko puno problema u gradu", da je teško izdvojiti proiritete kako bi se to ispravilo.

„Srpska napredna stranka je stekla glasove Beograđana na lažnim obećanjima i trenutna vlast je nelegitimna, ne samo zato što je više Beograđana glasalo za promene, nego i što je prvi čovek grada priznao da su u kampanji pričali neistine“, rekla je Popović za list Danas.

Pročitajte još

Ona je navela da će ta poslanička grupa u gradskom parlamentu kritikovati sve štetne odluke, ali i nuditi predloge i rešenja kako da se u Beogradu živi dobro.

Govoreći o tome na čemu će „Ujedinjeni“ insistirati, ona je ocenila da je „teško izdvojiti prioritete, jer je ova vlast napravila toliko problema, da su svi veliki i za sve je neophodna hitna akcija“.

„To može da uradi samo tim stručnih ljudi koji vole Beograd“, naglasila je Popović, koja je predsednica beogradskog odbora Stanke slobode i pravde.

Komentari

Vaš komentar