Popović: Šapić priznao da SNS uprava godišnje baci 250 miliona evra „u bunar“

Vesti 30. sep 202211:356 komentara
GSP, Javni prevoz, Gradski prevoz, autobus, autobusi, Zeleni venac
Izvor: N1

Gradonačelnik Beograda Alekdandar Šapić priznao je da SNS uprava godišnje baci četvrtinu milijarde evra na loše i nepostojeće usluge i radove, izjavila je predsednica Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović.

Popović je u pisanoj izjavi navela da je Šapić juče na RTS-u, u vezi sa subvencijima za GSP, izjavio da „taj novac koji se danas baca u bunar, a to je četvrtina milijarde evra, za jedan mandat gradske vlasti, za te pare može da se grad napravi“.

POVEZANE VESTI:

Popović je stoga gradonačelniku uputila pitanje na šta su trošena ta sredstva i kod koga je taj novac, ako nisu trošena ni za zaposlene GSP, ni za bolja vozila za Beograđane.

Upitala ga je i ko je odgovoran za to što nema tog novca, kada će da pokrene krivični postupak protiv počinioca i koliko još novca i gradova je bačeno na druga preduzeća i nepotrebne nabavke grada.

„SNS gradonačelnik ne može da se ‘pere’ sada od odluka u kojima je kao odbornik u prethodnom sazivu beogradskog parlamenta učestvovao, već treba da prijavi sve koji su Beograđane oštetili. Dužan je da prijavi te za koje misli da su nam uzeli stotine škola, vrtića, autobusa, parkova“, poručila je Popović, a prenosi SSP u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar