Ponovo uspostavljen saobraćaj na barskoj pruzi posle dvodnevnog prekida

Vesti 14. dec. 202110:13 > 10:284 komentara
Podeli:
Izvor: N1/ Milena Kuzmanović

Od ponoći je ponovo uspostavljen železnički saobraćaj na barskoj pruzi nakon dvodnevnog prekida, potvrđeno je za N1 iz JP "Železnice Srbije". Saobraćaj se sada na ovom pružnom pravcu obavlja po ustaljenom redu vožnje.

Železnički saobraćaj na barskoj pruzi na relaciji Beograd-Požega od nedelje ujutru bio je u prekidu zbog rastinja, koje je pod teretom snega na više mesta palo na kontaktnu mrežu železnice. Zbog nevremena na barskoj pruzi u nedelju je čekao voz u Beloj Reci za Lazarevac. Putnici, koji su zbog oštećenja kontaktne mreže u vozu iz Požege čekali šest i po sati u stanici Lastra kod Valjeva, prevezeni su do odredišta autobusima.

U saopštenju za javnost koje je u nedelju objavila PR služba „Infrastrukture železnice Srbije“ stoji da je saobraćaj zaustavljen zbog problema na četiri punkta, u Beloj Reci, između Valjeva i Valjevskog Gradca, kod Kosjerića između Lastre i Samare, te da se na svim drugim železničkim pravcima saobraćaj odvija otežano, ali bez prekida.

Nešto više od 30 putnika provelo je u nedelju šest i po sati u vozu u stanici Lastra, koja se nalazi na 12. kilometru na ulazu u Valjevo iz pravca Požege, zbog stabala koja su se pod teretom snega na više mesta obrušila na kontaktnu mrežu u kanjonu reke Gradac, potvrdio je tada za N1 Nenad Stanisavljevic, PR „Infrastrukture železnice Srbije“.

Komentari

Vaš komentar