Ponoš: Nije više važno šta misli Bilčik, predstavnici EP bili „asistenti režima“

Vesti 24. sep. 202109:2327 komentara
Podeli:
Izvor: TANJUG/RADE PRELIC

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da "više nije važno šta misli" evroparlamentarac Vladimir Bilčik, koji je bio posrednik u dijalogu o izbornim uslovima i da opozicija mora sama da se pozabavi svojom nevoljom i da je rešava.

„Opozicija ne bi trebalo da gubi vreme i da posvećuje pažnju tome šta o situaciji u Srbiji misle razni Bilčici, Lajčaci i ostali palci…“, rekao je Ponoš.

Pročitajte još:

Narodna stranka je saopštila da je Ponoš za portal Nova.rs rekao da su predstavnici Evropskog parlamenta, koji su posredovali dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, zapravo bili „asistenti režima“.

„Oni su najpre sve dogovorili sa režimom, a onda ponudili predloge opoziciji. Posle toga su rekli da oni neće dolaziti u Srbiji kako bi razgovarali na tu temu, što, po mom mišljenju, nije šteta“, naveo je Ponoš.

Ponoš je rekao da bi Bilčika, koji je iz Slovačke, voleo da vidi u izbornoj trci u kojoj su uslovi nalik onima u Srbiji i „poželeo mu da kao predstavnik ne mnogo jake stranke u Slovačkoj proba da izađe na izbore u tim uslovima“.

Bilčik je u nedavnom intervjuu za N1 izjavio da bi on, da je deo opozicije, učestvovao na izborima u Srbiji.

Komentari

Vaš komentar