Pomozimo Srđanu slanjem 90 na 2407

Vesti 29. sep 202212:16 0 komentara
Fondacija Humanost bez granica

Srđanu su otkrivene dve ciste na mozgu, koje su bile pred pucanjem i morao je hitno da bude operisan!

Fondacija Humanost bez granica je saopštila da je Srđan prevremeno rođena beba. Zbog krvarenja na mozgu, 3 na 4 stepen, ugrađen mu je VP šant (uređaj koji se koristi za ublažavanje prekomernog pritiska na mozak). Nakon dva meseca koje je proveo u bolnici napokon dolazi kući, a roditelji po savetu lekara nastavljaju kontrole.

Fondacija Humanost bez granica

Godinu dana kasnije, na pregledu kod neurohirurga otkrivene su mu dve ciste na mozgu, koje su bile pred pucanjem. Srđan ostaje u bolnici na hitnoj operaciji. Nakon mesec i po dana pušten je na kućno lečenje. Šest meseci nakon operacije doktori ih upućuju na fizijatra. Zbog prestanka pokreta desne ruke i noge, Srđan dobija dijagnozu cerebralne paralize i epilepsije. Srđan je uporan i svaki dan radi vežbice i pije terapiju, eftil i kepru zbog napade epilepsije.

Da bi Srđan prohodao neophodna su mu sredstva za matične ćelije, fizikalne terapije, operacije u zemlji i inostranstvu, logopedske i defektološke tretmane, banjsko lečenje, ortopedska pomagala, putne troškove i za apoteku.

Porodica nije u mogućnosti da finansira lečenje pa ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Srđanu da prohoda, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 90 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Srđanu!

Dinarski račun: 160-471457-62

Devizni račun: 00-540-0002179.5

IBAN: RS35160005400002179590

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Fondacija Humanost bez granica

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!