Policija uhapsila trojicu zbog droge u Beogradu

Vesti 02. mar. 202116:531 komentar
Podeli:
mup droga
Izvor: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su tri osobe zbog prestupa u vezi sa drogom, saopštio je MUP u utorak.

Policija je kod osumnjičenog B. K. (1988), koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada, pronašla oko 400 grama heroina, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

U drugoj akciji, policijski službenici su u parku u Ulici Borivoja Stevanovića kod osumnjičenog 20-godišnjeg mladića pronašli kesu sa manjom količinom marihuane, spakovane u 20 paketića.

Takođe, policija je u Ustaničkoj ulici kod 42-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu heroina, spakovanog u četiri paketića.

Osumnjičenom B. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv ostalih osumnjičenih biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Prijava protiv B. K. odnosi se na osnovanu sumnju da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv 20-godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Komentari

Vaš komentar