Policija u Beogradu zaplenila 1,5 kg različitih narkotika, uhapšene dve osobe

Vesti 08. jun 202115:26 1 komentar
Policija
Ilustracija / N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 1,5 kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsili V. O. (46) i M. L. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštio MUP; policija je ispod bankine na auto-putu Novi Sad-Beograd pronašla oko 60 grama heroina, koji je, kako se sumnja, tu ostavio V. O.

Pretresom stana u Novim Banovcima u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi zaplenjeno je oko 700 grama heroina, 100 grama kokaina, 300 grama hašiša, kao i 500 grama smese za uvećanje mase narkotika i tri električne vagice za precizno merenje.

U drugoj akciji, policijski službenici su pretresom kuće M. L. u Zemunu pronašli oko 350 grama marihuane, jednu automatsku pušku sa 23 metka u okviru, kao i još tri okvira, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare