Policija otkrila dve laboratorije za proizvodnju marihuane, uhapšene dve osobe

Vesti 16. maj. 202211:562 komentara
Podeli:
Izvor: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova razbili su još jednu organizovanu kriminalnu grupu i otkrili dve laboratorije za proizvodnju marihuane u Starim Banovcima i Batajnice, saopšteno je iz policije

Kako se sumnja, članovi ove organizovane kriminalne grupe su od septembra 2021. godine trgovali narkoticima na teritoriji Beograda, Republike Srbije i regiona.

„Policija je uhapsila T. M. (64) i T. D. (55) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za dve osobe intenzivno traga“, stoji u saopštenju.

Policija je u Starim Banovcima pronašla instaliranu, aktivnu laboratoriju za proizvodnju marihuane, gde su zaplenjene 123 stabljike kanabisa prosečne visine 55 centimetara, kao i oko 4,5 kilograma marihuane namenjene za dalju prodaju.

„Pretresom prostorija u Batajnici, policija je pronašla još jednu laboratoriju za proizvodnju marihuane, 276 stabljika kanabisa prosečne visine 90 centimetara i oko 0,7 kilograma marihuane, koja je, kako se sumnja, namenjena za dalju distribuciju“, dodaje se u saopštenju policije.

Komentari

Vaš komentar