Policija iz saobraćaja isključila trojicu drogiranih motociklista

Vesti 03. jun 202222:32 19 komentara
Pixabay

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu u petak su zaustavili četvoricu motociklista zbog učinjenih prekršaja, a trojica njih bili su pod dejstvom narkotika.

Policija je oko 17 časova u Radničkoj ulici na Čukarici zaustavila 19-godišnjeg vozača motocikla koji nema izdatu vozačku dozvolu, a koji je upravljao vozilom čija je registracija istekla. Potom je testom na drogu utvrđeno da je upravljao pod dejstvom kokaina. Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije.

Oko 18.30 časova u istoj ulici zaustavljen je 40-godišnji vozač motocikla, koji je upravljao vozilom koje nije upisano u jedinstveni registar vozila.

U 19.55 časova u Ulici Nikole Tesle zaustavljen je 31-godišnji vozač motocikla koji je bio pod dejstvom kanabisa, zbog čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Oko 21 čas, u Bulevaru vojvode Mišića, zaustavljen je 25-godišnji vozač motocikla koji nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, a pošto je testom na drogu utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin, zadržan je u prostorijama policije.
Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare