Traje potraga za nestalim mladićem iz Splita, rečna policija pretražuje Savu

Vesti 02. jan 202211:29 > 16:35198 komentara
Podeli:

Ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, nalazi se policija. Na terenu je i rečna policija koja je pretraživala Savu. Kako nezvanično saznaje Nova.rs, Periša su usnimile nadzorne kamere kako se kreće ka stepenicama, koje se spuštaju ka jednom splavu. Međutim, snimak je dosta lošeg kvaliteta zbog magle koja je bila te noći. Klub "Gotik" je danas zatvoren, a otac nestalog mladića bi trebalo da stigne u Beograd, javlja reporterka N1.

Iz MUP- Srbije je saopšteno da pripadnici policije intenzivno tragaju za mladićem iz Splita čiji je nestanak 31. decembra u 18 časova prijavio njegov drug.

POVEZANE VESTI:

Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku, u skladu sa zakonom, preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića, poručuju iz MUP-a.

U potragu su, kako se dodaje, uključeni policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a.

Potraga za nestalim mladićem je koncentrisana na reku Savu, na potezu od Ušća do kafića „Gotik“ gde je poslednji put viđen.

Policija se nalazila na šetalištu između kluba i reke. Oni su pregledali taj deo, gledali u pravcu reke, a naginjali su se i preko zaštitne ograde, piše Blic.

Jedna patrola rečne policije vratila se posle nekog vremena do kluba Gotik. Patrola je išla sporije uz obalu i osmatrala dvogledom. Klub je zatvoren, nema nikoga sa kim bismo razgovarali, kao ni policije kod samog kluba, javlja reporterka N1.

U prostorije kluba „Gotik“, kako saznaje Blic, nisu ulazili ovog jutra. Kamere na ulazu u klub okrenute su ka samom lokalu, odnosno, zatvorene su.

Kako nezvanično saznaje Blic, juče je u prostorije ovog kluba došla ekipa od četvorice momaka, koja je pretražila svaki deo lokala. Oni su otvorli sva vrata i pregledali sve prostorije.

Izvor : N1

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Komentari

Vaš komentar