Petković o napadu na Rašića: Pokušaj zloupotrebe dece

Vesti 25. feb 202114:17 0 komentara
N1

Napad na Nikolu Rašića zaslužuje svaku osudu i adekvatnu sankciju, a u anale političkog beščašća ući će ovaj pokušaj zloupotrebe dece u političke svrhe koja na kraju jedina ispaštaju, saopštio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

On je u pisanoj izjavi navodi kako su prošla četiri dana otkako su, kako tvrdi, Nenad Rašić i Rada Trajković „u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem dogovorili da unapred zakazanu školsku tuču predstave kao politički linč i progon neistomišljenika i za to optuže državu Srbiju, Srpsku listu i predsednika Aleksandra Vučića“.

povezane vesti

„Đilasova Rada, Rašić i Kurti nastaviće da produkuju lažne vesti i afere, dok je sedmoro dece u jednomesečnom pritvoru nakon njihove političke manipulacije, a učenik Ilija Marković u bolnici sa teškim povredama“, rekao je Petković.

Ono što je slučaj u Gračanici ogolio do krajnosti, tvrdi Petković, jeste i činjenica da srpskoj opoziciji u centru Beograda ne smetaju ni Aljbin Kurti, ni njegov projekat „Velike Albanije“ samo kada treba napasti rođenu državu i njenog predsednika.

Osnovni sud u Prištini, ogranak u Gračanici, odredio je meru pritvora osumnjičenima za učestvovanje u tuči u Lapljem selu, u kojoj je povređen sin političara Nenada Rašića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!