Periš o sastanku srpske i hrvatske policije: Angažovane sve snage

Vesti 11. jan 202216:55 > 16:57 8 komentara
Printscreen / HRT

Nenad Periš, otac nestalog Mateja (27), u ponedeljak je prisustvovao sastanku srpske i hrvatske policije povodom istrage o njegovom sinu. Periš za Nova.rs ističe da nema konačnih zaključaka i da se potraga nastavlja, te da su angažovane sve policijske snage.

Povezane vesti

„Bio sam juče na sastanku u MUP PU Beograda. Tamo su bili vodeći policajci na čelu sa ministrom Vulinom. Stigli su iz Hrvatske i vodeći ljudi iz MUP Hrvatske. Nema konačnih zaključaka. Operativni postupci se nastavljaju, kao i potraga za koju mi je rečeno da ide u potpunoj angažovanosti svih snaga. Kako mi je rečeno, prekogranična saradnja policije kod ovakvih slučajeva je uobičajena“, rekao je Periš za Nova.rs.

Podsetimo, potraga za 27-ogodišnjim Splićaninom Matejem Perišem nestalim u Beogradu i dalje traje, a zasad nema informacija o tome šta se desilo u noći između 30. i 31. decembra, kada je poslednji put viđen.

Ono što je izvesno jeste da je Matej kobne večeri bio u klubu „Gotik“ sa prijateljima. Oko tri sata posle ponoći napustio je klub iz nepoznatih razloga. Nakon toga je snimljen dok pokušava da zaustavi taksi, ali i dok trči ulicama nedaleko od kluba. Sa Matejem su kobne večeri bili njegovi prijatelji, zvanično, pod imenom i prezimenom, oni su od dana nestanka nisu oglašavali.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare