Pavlović: Imenovanje Čučkovića nastavak postavljanja nesposobnih kadrova

Vesti 01. jul 202216:367 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Šef odborničke grupe Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je da je imenovanje Miroslava Čučkovića za gradskog menadžera "nastavak politike postavljenja nedostojnih i nesposobnih kadrova prepunih afera", čiji je zajednički imenitelj prelazak u Srpsku naprednu stranku.

„Čučković nije dostojan i nije u stanju da obavlja funkciju gradskog menadžera Beograda, koja zahteva znanje, iskustvo i čestitost, i njegovo dosadašnje delovanje je pokazatelj da će uništavanje Beograda biti nastavljeno i dok bude obavljao novu funkciju“, rekao je Pavlović.

POVEZANE VESTI:

Pavlović je naveo da su političku karijeru Čučkovića obeležile poplave u kojima je stradao veliki broj ljudi i u Obrenovcu, gde je on bio predsednik opštine, saopštila je Narodna stranka.

„Uprkos stanju na terenu i prognozi padavina, sirene u Obrenovcu oglasile su se tek u petak, 16. maja, u pet, kada je nasip na Kolubari probijen i kada je voda počela da nadire. Iako su mnogobrojni svedoci poput Vojina Nestorovića, tada direktora za korporativne poslove Termoelektrane Nikola Tesla u Obrenovcu, tvrdili da su prethodne večeri upozoravali Čučkovića na poplave, njegova reakcija je izostala“, rekao je Pavlović.

On je naveo da pitanje krivične odgovornosti Čučkovića do danas nije postavljeno, podsetivši da je Čučković, posle poplava, u junu 2015. godine prešao u SNS iz URS, čime je „našao zaštitu u SNS i njegovom lideru Aleksandru Vučiću“, iako je prethodno na sav glas kritikovao naprednjake.

„Jasno je da je Čučković to uradio kako se ne bi dovela u pitanje njegova odgovornost tokom poplava“, rekao je Pavlović.

Komentari

Vaš komentar