Marković: Već 400 žena iz Jagodine se dobrovoljno prijavilo da tuže Tepić

Vesti 21. apr. 202112:33 > 13:28221 komentara
Podeli:
Dragan Marković Palma
Izvor: Tanjug / Tanja Valič

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je i u Skupštini Srbije demantovao optužbe o podvođenju maloletnica u Jagodini i najavio da će 400 žena iz Jagodine tužiti potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić.

Povezane vesti

Marković je rekao da su napadi na njega počeli kada je javno pitao lidera, kako je rekao „milionerske partije“ Dragana Đilasa, da li ima novac o kojem se govori u medijima ili nema.

„Onda je Đilas poslao svoju radnicu u Jagodinu i jutros je bilo 320, a sada se već 400 žena dobrovoljno prijavilo da tuže Mariniku“, reko je Marković. On je dodao da će morati da dokaže koja je to žena od njega dobila telefon „za druženje“ u zamenu za posao.

Marković je ponovio više pita da oni „ne mogu da nađu ta lica o kojima su pričali“, da je sve laž, da on voli muziku i pravi okupljanja kada se otvaraju fabrike i dovode investitori.

Lider Jedinstvene Srbije i iz parlamenta pozvao Tepić, Đilasa i „njihovog lažnog svedoka“ čije je fotografije pokazao, da svi odu na poligraf i „ko ne prođe poligraf, da potpiše da će da ide u zatvor“.

On je pozvao tužilaštvo da radi po zakonu uz ocenu da je ono radilo po zakonu, „Đilas bi odavno bio u zatvoru“.

Izvor video: RTS

Komentari

Vaš komentar