Marković: ‘Ajmo na poligraf – Đilas, Tepić, njihov lažni svedok i ja

Vesti 21. apr 202109:26 > 09:28 0 komentara
N1

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da mu se presuđuje pre zvanične presude zbog navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić i poručio da zbog ove afere neko od njih dvoje mora da ode u zatvor, najavljujući privatne tužbe protiv Tepić.

Marković je za TV Prva potvrdio da je bio u Tužilaštvu i da je rekao kako je sve laž, navodeći da ga član „Đilasove stranke“ lažno optužio za podvođenje maloletnica.

Povezane vesti

On je rekao da se prijavilo 320 žena koje žele da tuže Mariniku Tepić zbog tvrdnje da im on daje broj telefon za druženje, „pa ako se dobro druže, biće zaposlene u javnoj upravi“.

„Ana Brnabić i ja imamo specifične odnose, ne mislimo isto, ali ona dobro radi svoj posao“, rekao je Marković o navodima premijerke da ju je zvao na „bunga-bunga žurke“.

Marković je rekao kako ne zna zašto bi Ivica Dačić trebalo da bude saslušan.

„Dačić i ja smo koalicioni, politički partneri, svakog drugog dana smo zajedno. Nismo u krevetu zajedno“, rekao je Marković i dodao:

„Rekao sam, ‘ajmo na poligraf, njih troje – Đilas, Tepić, njihov lažni svedok i ja četvrti“, rekao je Marković.

On je naglasio da oni koji ga optužuju i kažu da je kriv to treba i da dokažu.

„Tepić nije podnela krivičnu prijavu, jer su je dobro naučili i morala bi da prikaže dokaze, zato je rekla da Tužilaštvo mora da reaguje“, objasnio je Marković.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!