Osumnjičeni za ubistvo žene u Zemunu priznao krivicu, tužilaštvo traži pritvor

Vesti 26. jul 202212:49 0 komentara
ubistvo zemun vesna lalić
Nova.rs/Vesna Lalić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Milorad M. (45) osumnjičen za ubistvo svoje ujne J.S. (67) keserom u dvorištu zajedničke kuće u Zemunu, u subotu, 24. jula ove godine.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao delo koje mu se stavlja na teret i izneo je svoju odbranu, saopštilo je tužilaštvo.

Povezano

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Miloradu M. se na teret stavlja krivično delo ubistvo iz člana 113. Krivičnog zakonika za koje je zaprećena kazna od 5 do 15 godina zatvora, navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je Milorad M. u subotu oko 13.20, sačekao u dvorištu porodične kuće J.S. i dok je širila veš, tesarskim čekićem – keserom, joj zadao više udaraca u glavu i usmrtio je na licu mesta.
Osumnjičeni je najpre sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio, ali je po dolasku pripadnika policije odbio da im otvori vrata. Policija je bacila suzavac, razvalila vrata i uhapsila Milorada M.

Tužilaštvo će naložiti veštačenje uračunljivosti Milorada M. u vreme izvršenja krivičnog dela, sudsko medinicnsko veštačenje i veštačenje bioloških tragova, ističe se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!