Osumnjičen da je pod dejstvom alkohola i kokaina pregazio čoveka

Vesti 04. mar 202112:16 > 12:37 0 komentara
MUP Srbije

Policija u Beogradu odredila je zadržavanje Č. L. (40) koji je, kako se sumnja, vozeći pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Osumnjičeni je sinoć oko 20.20 časova u Bulevaru Mihajla Pupina automobilom marke „folksvagen“ naleteo na pedesetjednogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Pročitajte još:

Pešak je s teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.

Daljom istragom utvrđeno je da je vozač „folksvagena“ imao 1,07 promila alkohola u organizmu, kao i da je pozitivan na kokain.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja uz krivičnu prijavu biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policijski službenici su iste večeri oko 23.10 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, zaustavili dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke „sitroen“ upravljao brzinom od 156,8 kilometara na čas, na mestu gde je dozvoljena brzina 100 kilometara na čas.

Proverom je utvrđeno da dvadesetjednogodišnjak nije imao vozačku dozvolu, kao i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!