Oštar napad Srpske liste na Radu Trajković

Vesti 18. jul 202213:25 8 komentara
goran rakić srpska lista
N1

Srpska lista saopštila je da će nastaviti da se odgovorno, u nemogućim uslovima, zajedno s potpredsednikom Milanom Radoičićem i uz podršku Srbije, bori za svakog Srbina na Kosovu i Metohiji, trudeći se da čuvamo jedinstvo naroda, ali nećemo ćutati na uvrede "nemoralnih aveti prošlosti, čiji je primer Rada Trajković".

U saopštenju se navodi su gomile laži koje Trajković „izbacuje“ u medijskom prostoru Srbije protiv predsednika Aleksandra Vučića i Radoičića očigledno naručeni iz Prištine kako bi se stvorili uslovi za nastavak terora nad Srbima na Kosovu i Metohiji, posebno na severu.

„Dok je Rata Trajković sa svojom decom u Beogradu a neku poslala čak i u inostranstvo, deca potpredsednika Radoičića žive i školuju se na Kosovu i Metohiji i dele sudbinu srpskog naroda na ovim prostorima. Toliko o činjenicama i odnosu prema borbi za budućnost srpskog naroda na ovim prostorima“, dodaje Srpska lista.

Ta stranka ukazuje i da je Vučić jedini srpski lider od 2000. godine pod čijim vođstvom su Srbi postigli političko jedinstvo na Kosovu i Metohiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare