Oslobođenje: Proširuje se krivična prijava BIA protiv Milana Dumanovića

Vesti 27. jul. 202116:4717 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Bivši operativac Uprave kriminalističke policije i funkcioner pokreta Oslobođenje Milan Dumanović pozvan je na saslušanje u utorak povodom proširenja krivične prijave koju je protiv njega podnela BIA, saopštio je pokret Oslobođenje.

Povezane vesti:

Radi se o krivičnoj prijavi za krivično delo izazivanje panike i nereda, jer je u emisiji „Utisak nedelje“ rekao da „SNS i BIA dele novac od droge“, podsećaju iz ovog pokreta.

„Proširenje prijave protiv Milana Dumanovića od strane BIA odnosilo se na još dve emisije, od kojih je jedna potpuno pogrešno citirana. Druga izjava je vezana za ono što govori i sam Vučić i predsednik odbora za pravosuđe Vladimir Đukanović. Oni govore, takođe, o povezanosti vrha države sa mafijom. Ovde nije problem šta o BIA priča gospodin Dumanović, već je problem šta visoki državni funkcioneri govore. Da ovo nije krivična prijava, bila bi komična“, rekao je advokat Božo Prelević.

Milan Dumanović je kazao da se nastavlja „sa pritiscima na sve one ljude koji ukazuju na zloupotrebe i nezakonitosti“, ali da ga to ne plaši.

Komentari

Vaš komentar