Opet padala stabla, „stradala“ vozila na Novom Beogradu i Banovom brdu

Vesti 13. dec 202109:09 > 13:14 2 komentara
N1

Uprkos najavama gradskih funkcionera da se stanje u Beogradu nakon obilnih snežnih padavina polako stabilizuje, na beogradskim ulicama se još na mnogim mestima mogu videti posledice jučerašnjeg nevremena. I danas problemi sa drvećem koje se obrušava na vozila. Na Novom Beogradu, u blizini zgrade opštine i popularnog restorana, ekipa N1 je naišla na stablo koje je na parkingu palo na nekoliko automobila i znatno ih oštetilo. Slične scene i na Banovom brdu...

automobil, stablo automobil, stablo
N1
automobil, stablo automobil, stablo
N1
N1

Inače, načelnik Operativnog kontrolnog centra za javni prevoz u Sekretarijatu za javni prevoz Miloš Damnjanović izjavio je za N1 da javni prevoz u Beogradu saobraća redovno osim na 13 gradskih linija gde je izmenjen ili zbog snežnih padavina ili drveća koje je palo na kolovoz. Damnjanović je naveo da je sneg težak, pa se drveće nadvijalo nad saobraćajnice i došlo je do pucanja stabala i blokiranja saobraćaja.

Čitalac N1

Takođe, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je rekao  je da su ekipe „Zelenila“ trenutno na četiri od ukupno devet lokacija na kojima su pala drveća ili bandere, zbog čega su skraćene neke od linija javnog prevoza.

Prema njegovim rečima, „Zelenilo“ je imalo 205 intervencija tokom jučerašnjeg dana, a do sada je prijavljeno 505 stabala ili velikih grana koje su pale.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare